left menu1
left menu2
left menu3
left menu4
left menu5
left menu6
GreekEnglish (United Kingdom)

ΚΥΝΟΥΡΙΑ

perioxi

ΑΡΚΑΔΙΑ

map_arkadia_sm

Δημοφιλείς προορισμοί

Ρώμη

Ρώμη

Η Ρώμη, η αιώνια πόλη, εκπέμπει μια γοητεία μοναδική και... Περισσότερα...
Παρίσι

Παρίσι

Αν πρόκειται για το παρθενικό σας ταξίδι στο Παρίσι μία... Περισσότερα...

Ημερολόγιο

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ

Καλωσήρθατε στον επίσημο δικτυακό τόπο του ASTROS TRAVEL EXPERT.

Ο επίσημος δικτυακός τόπος έχει σαν σκοπό την άρτια ενημέρωσή σας για τα ταξίδια που διοργανώνει το γραφείο μας, καθώς και πληροφορίες που έχουν σχέση με την ευρύτερη περιοχή της Κυνουρίας.

Με αφορμή την αυξανόμενη ζήτηση τουριστικών προίόντων και υπηρεσιών για ξεκούραστες διακοπές με σεβασμό στο περιβάλλον, στην φύση και στην παράδοση του τόπου,  με προτίμηση στα υγιεινά και  αυθεντικά προϊόντα, με δίψα για εμπειρίες και δραστηριότητες, δημιουργήσαμε  το ταξιδιωτικό γραφείο ASTROS TRAVEL EXPERT, με σκοπό να σας προσφέρουμε αναβαθμισμένες υπηρεσίες στην οργάνωση των διακοπών σας, την προβολή και προώθηση των καταλυμάτων σας.

Απευθυνόμαστε στους πελάτες αυτούς, που επιθυμούν να γνωρίσουν την περιοχή μας και τους ανθρώπους της, με την αυθεντικότητα, την εμπειρία και την ανεξαρτησία που επιθυμούν. Επιπλέον, δίνουμε πληροφορίες για την ιστορία του τόπου, τον πολιτισμό τα ήθη και έθιμα, τις εκδηλώσεις, τα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους και κάθε τι που θα μπορούσε να ενδιαφέρει τον επισκέπτη σχετικά με την Κυνουρία αλλά και για ολόκληρη την περιφέρεια της Πελοποννήσου.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Αγγελική Μιχ. Κουλεντιανού

Developed by JoomVision.com
  • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

    Η Κωνσταντινούπολη βρίσκεται ανάμεσα σε ανατολή και δύση. Είναι μια πόλη με μακραίωνη και πολυσήμαντη ιστορία που συγκινεί και εντυπωσιάζει κάθε ταξιδιώτη. Η θρυλική πρωτεύουσα του Βυζαντίου...

  • ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

    ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

    Η Βαρκελώνη θεωρείται η πιο ζωντανή και ιδιαίτερη πόλη της Ισπανίας. Βρίσκεται σε μια προνομιακή γεωγραφική θέση, καθώς εκτείνεται στην βορειοανατολική ακτή της Ιβηρικής Χερσονήσου. Είναι η...

ΒΙΕΝΝΗ

vienna_schonnbrun

Η Βιέννη είναι μια πανέμορφη πόλη και πρωτεύουσα της Αυστρίας. Βρίσκεται στα βορειοανατολικά της χώρας και είναι η μεγαλύτερη πόλη και αποτελεί το πολιτικό, πολιτισμικό και οικονομικό κέντρο της χώρας.

Είναι κτισμένη σε υψόμετρο 170 μ. πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, μεταξύ του Δούναβη στα ανατολικά και δασικών εκτάσεων στα δυτικά.
Η Βιέννη βρίσκεται σε μια προνομιακή γεωγραφική θέση, με μεγάλη οικονομική σημασία καθώς βρίσκεται στην διασταύρωση δυο μεγάλων φυσικών οδών της Κεντρικής Ευρώπης. Αποτελεί κομβικό σημείο ανάμεσα στην Κεντρική και την Ανατολική Ευρώπη και είναι ένα από τα σημαντικότερα λιμάνια του Δούναβη.

Η Βιέννη αποτελεί πόλο έλξης πολλών τουριστών από όλο τον κόσμο καθώς έχει να προσφέρει σε καθένα πληθώρα διαφορετικών συγκινήσεων. Ο πλούτος της πόλης, τα μοναδικά αξιοθέατα, τα μουσεία και η μυστηριώδη ατμόσφαιρα της πόλης μαγεύουν κάθε ταξιδιώτη.
Κατά την περιήγησή του κανείς στην πόλη θα διαπιστώσει ότι διατηρεί ζωντανές τις μνήμες από το ένδοξο παρελθόν της πάλαι ποτέ Αυστροουγγρικής Αυτοκρατορίας. Στα επιβλητικά ιστορικά μνημεία της πόλης κυριαρχεί το μπαρόκ, ενώ έχουν διατηρηθεί κτίρια σε Ροκοκό και Γιουνγκεστυλ. Βεβαίως, δεν απουσιάζουν και τα κτίρια σε μοντέρνο ρυθμό. Τον περασμένο μάλιστα αιώνα κατασκευάστηκαν κτίρια σύμφωνα με την αντιπροσωπευτική αρχιτεκτονική άλλων χωρών και όλα «δένουν» σ' έναν άριστο συνδυασμό που κυριολεκτικά αιχμαλωτίζει τον επισκέπτη της αυστριακής πρωτεύουσας.
Επίσης έχει πολλά ιστορικά μνημεία διαφόρων αυτοκρατόρων που σημάδεψαν την ιστορία της Αυστρίας όπως η Μαρία Θηρεσία, η Μαρία Αντουανέττα, ο Φραγκίσκος Ιωσήφ Β’ και η σύζυγός του – η αυτοκράτειρα Σίσσυ.

Η γνωριμία με την ευρωπαϊκή πρωτεύουσα είναι μια συγκλονιστική εμπειρία. Η φυσιογνωμία της πόλης πήρε την σημερινή της μορφή τον 19ο αιώνα όπου χαρακτηριστικό ήταν η έντονη αρχιτεκτονική δόμηση της πόλης. Τις εντυπώσεις λοιπόν κερδίζουν η επιβλητική Ρίνγκστράσσε (Ringstraße, κυκλική λεωφόρος) και τα μέγαρα που την περιβάλλουν. Ξεχωρίζουν η περίφημη Όπερα (Staatsoper), το δημαρχείο, το κοινοβούλιο, τα μουσεία, τα παλάτια κλπ.

Αξίζει να περπατήσετε στον εμπορικότερο δρόμο της Βιέννης που είναι η Κέρτνερ Στράσε (Kärntner Straße), με τα πολυτελή καταστήματα.

Στα σημαντικότερα τουριστικά αξιοθέατα, που κάθε επισκέπτης της Βιέννης πρέπει να δει, περιλαμβάνονται τα αυτοκρατορικά παλάτια του Hofburg και του Σένμπρουν, τα δίδυμα μουσεία Kunsthistorisches και το μουσείο Φυσικής Ιστορίας και το Technisches Museum.

Επίσης, το τουριστικό ενδιαφέρον προσελκύουν και οι περιοχές που συνδέονται με την πολυτάραχη ζωή των διάσημων προσωπικοτήτων που έζησαν στη Βιέννη έχουν γίνει τόποι λατρείας. Όπως οι διάφορες κατοικίες στις οποίες έζησε ο Μπετόβεν και το νεκροταφείο του Άγιου Μαρξ όπου βρίσκεται ο τάφος του Μότσαρτ.

Επίσης, αξίζει να επισκεφθείτε την πλατεία Μικαέλερπλατς (Michaelerplatz) όπου βρίσκεται το Λως Χάους (Looshaus). Κατασκευάστηκε το 1910 από τον πρωταγωνιστή τις σύγχρονης αρχιτεκτονικής Άντολφ Λως και προκάλεσε πολλές αντιδράσεις λόγω της αυστηρής του εμφάνισης. Το κτίριο αποτελεί αντιπροσωπευτικό δείγμα μιας απλής και πολυτελούς κλασσικής αρχιτεκτονικής.

Η σύγχρονη αρχιτεκτονική είναι επίσης παρούσα, με το Γκαζόμετρο, τον πύργο της χιλιετίας, τις κατοικίες Karl-Marx-Hof, το Hundertwasserhaus και την πόλη του ΟΗΕ.

Δημοσκόπηση

Ποιος είναι ο αγαπημένος σας προορισμός;
 

discover kynouria

Developed by JoomVision.com

4x4 multi activity paysanias path

ASTROS KYNOURIA ARCADIA PELOPONNESE GREECE

4x4 multi activity paysanias path 4x4 multi activity paysanias path

7 days program

ASTROS KYNOURIA ARCADIA PELOPONNESE GREECE

7 days program 7 days program

7 days program

ASTROS KYNOURIA ARCADIA PELOPONNESE GREECE

7 days program 7 days program

culture and nature

ASTROS KYNOURIA ARCADIA PELOPONNESE GREECE

culture and nature culture and nature

jeep safari mythical cronion mountain

ASTROS KYNOURIA ARCADIA PELOPONNESE GREECE

jeep safari mythical cronion mountain jeep safari mythical cronion mountain

Travel Senior 55+

travel seniorΠρόκειται για προγράμματα διαθέσιμα στους κατοίκους της Ευρωπαϊκής Ένωσης πάνω από την ηλικία των 55 χρονών (Senior Travel) με μερική έκπτωση σε ομαδικά ταξίδια, [περισσότερα]

PELOPONNESE

logo eng

Προτείνουμε...

dubaiΟνειρικό ταξίδι στο Ντουμπάι
Ένας αρκετά νέος τουριστικός προορισμός που τα τελευταία χρόνια κερδίζει ολοένα και περισσότερους τουρίστες. Πριν από λίγα χρόνια ήταν ουσιαστικά μια πόλη στην έρημο, η οποία στηριζόμενη σε μια εκπληκτική υποδομή [περισσότερα]

Photo Gallery

IMG_9969
27
IMG_0230
24
img_0012
paralio
41
08
prosfores

epathlo

Ταξιδιωτικές πληροφορίες

Όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε, πριν την κατάθεση της αίτησης για έκδοση διαβατηρίου. Δικαιολογητικά που θα πρέπει να προσκομίσετε, έντυπα αίτησης που πρέπει να συμπληρώσετε ανά περίπτωση & άλλες πληροφορίες.[περισσότερα]

Πρόγνωση καιρού

Our site is at APN Greece Directory Greeklinks - Greek Web Directory Directory